Fotím ženy tak, aby se cítily krásné

Mou velkou touhou je fotit ženy tak, aby si při pohledu na své fotky řekly: "Jé, já jsem tak krásná." Aby se ženy cítily jako královny svého života.

  • Cena focení je 3 300Kč. Jsme spolu 2-3h. Podle mé zkušenosti se až po delší době ženy nádherně uvolní. Ke konci většinou bývají nej fotky ;).
  • Na líčení buď můžeme objednat vizážistku, nebo se nalíčíte sama (i varianta dohromady se mnou). Před focením domlouváme místo, vaši představu o fotkách a k čemu je chcete použít. Domlouváme i oblečení, doplňky. Často mi přichází, kde máme fotit tak, aby to s vámi co nejvíc ladilo.
  • Z focení získáte 20 upravených fotek. Pošlu vám "předvýběr" kolem 100 fotek, ze kterých vybíráte 20 k úpravě.
  • Prosím objednejte se přes sms na telefonu 774 26 36 86. Ozvu se vám a domluvíme podrobnosti vašeho focení.

Ukázky mojí práce a slova klientek

Baru

Reference z Facebooku. Bára tento text napsala sama za sebe, a dovolila mi ho sem dát.

"Ze všeho nejdříve jsem byla dcera a vnučka. Potom jsem byla sestra. Pak jsem si myslela, že jsem dospělá žena, ale spíš to bylo rebelující děvče. Přidala jsem k tomu manželka. A pak matka. Troufám si tvrdit, že teď jsem dospělá žena. Ale celou tu dobu v průběhu jsem Baru. Děkuju naprosto skvělé Kristýně Roller za fotky, úpravy, laskavé vedení a všechnu energii, kterou do toho vložila. Už dlouho jsem nenarazila na někoho tak empatického, mohla jsem se uvolnit a být sama sebou. Moc doporučuju spolupráci s ní. Díky za vše!"
BaruKrásná žena

Autoportréty

Tady je galerie mých autoportrétů jako inspirace i k vašemu focení.